Zoeken naar overdag de week

Uw zoekactie voor overdag de week leverde 24 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

23 dagen
Sexy meid 29 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Sexy meid is geil
Wie is er deze avond of deze week vrij voor mijn lekker poesje te komen volspuiten ? Graag deftige man(nen ) Hygiënisch! is echt belangrijk Je moet er wel een mooi centje voor over hebben , stel maar wat voor in de mail dan … :) Lekker poesje is dat wel waard . Foto bij je mailtje graag niet jonger dan 45. Tot binnenkort ??  
Matthias 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Mannelijk hoertje zoekt vrouwelijke pooier
Deze klassevolle slanke onderdanige bi-man is op zoek naar een (jonge)dame die zijn pooier wil zijn. Ik heb in het verleden als slaaf van een meesteres een opleiding tot mannelijk hoertje genoten en werd op regelmatige tijdstippen verhuurd aan andere mannen. Dit wens ik nu opnieuw te beleven. Daarom zoek ik een dame die wil optreden als mijn pooier. Alle inkomsten zijn 100% voor u. Ikzelf hoef niks, ik doe dit louter voor de kick. Interesse om op makkelijke wijze veel geld te verdienen(500 à 1000 EUR/week) reageer dan gauw.  

Mannelijk hoertje zoekt vrouwelijke pooier
24 dagen
Jan 50 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
avondje uit me klassevrouw/koppel- vrouw houdt van gedomineerd
55j zakenman/bedrijfsleider zoekt voor deze week een vrouw of koppel (stijlvol) voor avondje uit: ontmoeting in bar/cafe, teasen, afspraken maken en dan erotische avond waarbij vrouw ondergaat in luxe villa... kan ook verplaatsen. ben je een slanke vrouw die graag wordt gedomineerd (anaal is vereist) stuur dan foto en verwacht een ruime vergoeding..  
26 dagen
Fernanda 35 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Kom jij mijn met met spelen/vullen en ook mijn spaarpotje
Hoi Hoi, Ik ben op zoek naar leuke man of mannen die graag me komen verwennen en me opvullen. Je hebt min 250 hier voor over. Hou graag van dominante personen. Van samen eerste gezellige diner tot onder de lakentje. Of als je liever der eerst in kruipt..... Ook op frequente bais spreekt me aan 1x per week in de avond. Ik hou zowel van zachte als steviger sex. Stuur een leuke foto van je en mail je terug  
  1   2   3